Praktische reumatologie en orthopedie voor de huisarts

De nascholing praktische reumatologie en orthopedie biedt u een volledig overzicht van de belangrijkste huisartsgeneeskundige onderwerpen op het gebied van reumatologie en orthopedie.

30 september – 4 oktober 2020 | 20 punten accreditatie | € 1645,-

Programma nascholing

Datum

Deze nascholing vindt plaats van 30 september tot 4 oktober 2020

Inhoud nascholing

De nascholing praktische reumatologie en orthopedie biedt u een volledig overzicht van de belangrijkste huisartsgeneeskundige onderwerpen op het gebied van reumatologie en orthopedie.

De opzet van de nascholing is praktisch en middels interessante casuïstiek en workshops sluit deze wijze van nascholen goed aan bij uw dagelijkse praktijk. De ervaring leert dat juist deze vorm van nascholen het meest effectief is. Onder de sprekers bevinden zich twee reumatologen, een orthopeed en daarnaast is er ook een kaderhuisarts van het bewegingsapparaat zodat de huisartsgeneeskundige relevantie nog meer gewaarborgd wordt.

Na deze cursus bent u tevens volledig op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van reumatologie en orthopedie en kan u met uw opgedane kennis direct aan de slag in uw eigen praktijk!

Naast deze wetenschappelijk onderbouwde en praktische cursus is er voldoende ruimte om te genieten van de mooie omgeving in en rondom Burg Feistritz, van een concert in de ridderzaal en van een bezoek aan Wenen.

Docenten

Dr. E.J. Ter Borg, reumatoloog, Reumazorg Zuidwest Nederland te Zeist
Drs. J.C. Ehrlich, reumatoloog, Reumazorg Zuidwest Nederland te Zeist
Dr. A.B.M. Rietveld, orthopedisch chirurg en musicus
Huisarts F.A.M. van Gennip, huisarts-voorzitter

Reisgegevens

Woensdag 30 september 11:45 Amsterdam-Wenen KL1845, aankomst 13.30
Zondag 4 oktober 14:15 Wenen-Amsterdam KL1846, aankomst 16:10

Accreditering

Voor deze cursus is accreditatie aangevraagd voor 20 uur bij het College voor Accreditering Huisartsen der KNMG.

Kosten

€ 1645,- voor de cursus, reiskosten , verblijfskosten en het sociaal programma

Inschrijven

Inschrijving vindt plaats door invullen van het aanmeldformulier. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst.

Volledig dagprogramma

Praktische reumatologie en orthopedie voor de huisarts
30 september – 4 oktober 2020

Woensdag 30 september

Nadere informatie volgt z.s.m.

Donderdag 1 oktober

Nadere informatie volgt z.s.m.

Vrijdag 2 oktober

Nadere informatie volgt z.s.m.

Zaterdag 3 oktober

Nadere informatie volgt z.s.m.

Zondag 4 oktober

Nadere informatie volgt z.s.m.

Informatie

Reis

Lijnvlucht Amsterdam – Wenen met KLM. Na aankomst is het vervoer van en naar het vliegveld en het vervoer voor het sociaal programma geregeld per bus.

Kosten

De genoemde kosten zijn op basis van alles inclusief, d.w.z. cursuskosten, reis- en verblijfskosten en het sociaal programma.

Kortingen

Bij inschrijving van meerdere cursussen binnen 1 jaar wordt er € 100,- per cursus in mindering gebracht. Partners zijn welkom, kosten voor partners zijn € 1150,- op basis van alles inclusief.

Inschrijving & betaling

Inschrijving vindt plaats door invullen van het aanmeldformulier. U ontvangt per e-mail een voorlopige bevestiging van inschrijving en een factuur. De definitieve bevestiging ontvangt u als de deelnemersbijdrage ontvangen is. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst.

Annulering

Tot 2 maanden voor vertrek bedragen de annuleringskosten € 50,-. Bij annulering tot 1 maand voor de vertrekdatum wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Vanaf 2 weken voor vertrek is bij annulering het volledige bedrag van de kosten verschuldigd.

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met J. Krijgh, telefoon 0343 – 412397 of een email sturen via het contactformulier.

Organisatie

Feistritz Academy
Jac. van Ruysdaellaan 17
3941 ZE Doorn