Oncologie en palliatieve zorg belicht in alle dimensies

3 – 7 november 2021 | 22 punten accreditatie | € 1645,-

Programma nascholing

Datum

Deze nascholing vindt plaats van 3 tot 7 november 2021

Aangepaste annuleringsvoorwaarden i.v.m. Covid-19

Indien door omstandigheden de cursus geen doorgang kan vinden, wordt het cursusgeld teruggestort op uw rekening.

Programma

In deze nascholing krijgt u een update van de laatste ontwikkelingen in de oncologische zorg en wordt u geschoold in het diagnosticeren en behandelen van de belangrijkste symptomen in de palliatieve fase.

U krijgt hierbij ook tips en adviezen voor complexe situaties, aan de hand van casuïstiek. Daarnaast zal er aandacht zijn voor de psychologische -en zingevingsaspecten.

Wat gebeurt er bij uw patiënten en naasten, waar kunt u ondersteuning bieden en hoe zorgt u goed voor jezelf als hulpverlener?

Tenslotte zal er ook stil worden gestaan bij onderwerpen als palliatieve sedatie, de regelgeving en vaardigheden rond euthanasie en de ethische aspecten die zich hierbij kunnen aandienen.

Inhoud nascholing

Informatie volgt zo snel mogelijk.

Docenten

Drs. Christa van Schaik-van de Mheen, internist-oncoloog Meander Medisch Centrum Amersfoort
Dr. Rianne Maillé, psycholoog, consulent professionele steun Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie
Prof. Carlo Leget, voorzitter leerstoel Zorgethiek, hoogleraar Zorgethiek en bijzonder hoogleraar palliatieve zorg aan de Universiteit voor Humanistiek
Drs. Mariska Albracht-van der Linden, huisarts, kaderhuisarts palliatieve zorg en huisartsdocent aan het UMC Utrecht

Reisgegevens

Woensdag 3 november 09:45 Amsterdam-Wenen KL1845, aankomst 11.30
Zondag 7 november 16:55 Wenen-Amsterdam KL1848, aankomst 18:10

Accreditering

Voor deze cursus is accreditatie aangevraagd voor 22 punten door het College voor Accreditering Huisartsen der KNMG.

Kosten

De kosten voor de cursus, reis- en verblijfskosten, inclusief alle maaltijden en drankjes op de burcht, en inclusief het sociaal programma bedragen
€ 1645,-.

Inschrijven

Inschrijving vindt plaats door invullen van het aanmeldformulier. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst.

Volledig dagprogramma

Oncologie en palliatieve zorg belicht in alle dimensies
3 – 7 november 2021

Programma volgt z.s.m.
Programma volgt z.s.m.
Programma volgt z.s.m.
Programma volgt z.s.m.
Programma volgt z.s.m.

Informatie

Reis

Lijnvlucht Amsterdam – Wenen met KLM. Na aankomst is het vervoer van en naar het vliegveld en het vervoer voor het sociaal programma geregeld per bus.

Kosten

De genoemde kosten zijn op basis van alles inclusief, d.w.z. cursuskosten, reis- en verblijfskosten en het sociaal programma.

Kortingen

Bij inschrijving van meerdere cursussen binnen 1 jaar wordt er € 100,- per cursus in mindering gebracht. Partners zijn welkom, kosten voor partners zijn € 1150,- op basis van alles inclusief.

Inschrijving & betaling

Inschrijving vindt plaats door invullen van het aanmeldformulier. U ontvangt per e-mail een voorlopige bevestiging van inschrijving en een factuur. De definitieve bevestiging ontvangt u als de deelnemersbijdrage ontvangen is. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst.

Annulering

Tot 2 maanden voor vertrek bedragen de annuleringskosten € 50,-. Bij annulering tot 1 maand voor de vertrekdatum wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Vanaf 2 weken voor vertrek is bij annulering het volledige bedrag van de kosten verschuldigd.

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met J. Krijgh, telefoon 0343 – 412397 of een email sturen via het contactformulier.

Organisatie

Feistritz Academy
Jac. van Ruysdaellaan 17
3941 ZE Doorn