Nascholing huisartsen | Actueel aanbod 2024

Huisarts nascholing 2024

In 2024 organiseert de Feistritz Academy weer een aantal geaccrediteerde nascholingen. Speciaal voor huisartsen organiseren wij bijscholingen in de middeleeuwse Burg Feistritz, nabij Wenen in Oostenrijk.

Voor velen is de nascholing huisartsen in Burg Feistritz inmiddels een begrip. In de afgelopen vijftien jaar zagen wij veel huisartsen terugkeren, vaak meerdere malen per jaar.

Kennis en vaardigheden

De cursussen in Feistritz kenmerken zich door het verkrijgen van nieuwe kennis en vaardigheden in een inspirerende omgeving. Onder leiding van specialisten en een huisarts voorzitter kunt u kennis opdoen over actuele ontwikkelingen in uw vakgebied en geaccrediteerd nascholen.

De bijscholingen zijn relevant voor huisartsen, praktijkgericht, gebaseerd op casussen en hebben een interactief karakter, zodat u de opgedane kennis direct kunt toepassen in uw praktijk.

Burg Feistritz, Oostenrijk

Naast het wetenschappelijke programma kunt u genieten van de mooie omgeving in en rondom Burg Feistritz. Ook kunt u genieten van een concert in de ridderzaal en een bezoek aan Wenen, inclusief concert of opera.

U vindt hier het actuele overzicht nascholingen voor huisartsen in 2024. Via het aanmeldformulier kunt u zich direct aanmelden voor 1 van onze nascholingen.

We hopen dat wij weer een boeiend cursusprogramma voor u hebben samengesteld en dat we u snel op een van de nascholingen mogen begroeten in Burg Feistritz!

Nascholing agenda huisartsen 2024

Nieren, klieren, kijkers en knarren

wo 2 – zo 6 oktober 2024 | 23 punten accreditatie | € 1875,-

Deze nascholing voor huisartsen is geaccrediteerd voor 23 punten door College voor Accreditering Huisartsen der KNMG en daarmee toegankelijk voor huisartsen.

‘Tijd voor de dokter’

wo 9 – zo 13 oktober 2024 | 22 punten accreditatie | € 1875,-

Deze nascholing voor huisartsen is geaccrediteerd voor 22 punten door College voor Accreditering Huisartsen der KNMG en daarmee toegankelijk voor huisartsen.

Beestenboel Infectieziekten en zoönosen

wo 13 – zo 17 november 2024 | 22 punten accreditatie | € 1875,-

Deze nascholing voor huisartsen is geaccrediteerd voor 22 punten door College voor Accreditering Huisartsen der KNMG en daarmee toegankelijk voor huisartsen.