Burg Feistritz, Oostenrijk

Burg Feistritz

De oorsprong van Burg Feistritz gaat terug tot in de middeleeuwen. Het is gebouwd als sterk defensief bouwwerk om aanvallen vanuit het Oosten af te slaan.

Eeuwen van verlichting, culturele voorspoed en privé restauratie hebben de burcht getransformeerd tot het prachtige en uitnodigende kasteel dat het is vandaag de dag.

De combinatie van haar historische setting en de overvloed aan comfortabele gastenkamers bieden een ideale omgeving voor nascholingen, conferenties en culturele evenementen.

Zien we u snel bij een van onze meerdaagse nascholingen voor huisartsen?

Binnentuin van het Burcht op een zomerse dag

Twee charmante ‘Guesthouses’ bij het kasteel

Twin Guesthouses (Gastenverblijven)

Grenzend aan het oude kasteel vindt u twee charmante ‘Guesthouses’, zij bieden extra ruimte voor grotere groepen en families. Beide guesthouses bieden ruime woon- en vergaderfaciliteiten. Er zijn twee volledig ingerichte keukens die van alle gemakken zijn voorzien. Verder is er een prachtig buitenterras met panoramisch uitzicht op het dorp Feistritz. 14 comfortabele tweepersoons-kamers met eigen badkamers, televisie en kitchenettes bieden de gelegenheid tot het herbergen van groepen tot 28 personen. Enkele kamers kunnen worden samengevoegd tot kleine appartementen.

Oude paardenstallen

De sfeervolle oude paardenstallen met statige balkenconstructie zijn gebouwd in het begin van de 19e eeuw. Deze indrukwekkende ‘Old Riding Hall’ biedt de ideale ruimte voor grote evenementen, feesten, tentoonstellingen en concerten. Jaarlijks vindt hier het Feistritz muziekfestival van het zomerseizoen plaats. De hal is voorzien van een groot podium, voldoende stoelen, goede verlichting en uitgebreide catering faciliteiten.

Burg Feistritz en de twee gastenverblijven bieden in totaal ruimte aan groepen tot 60 personen.

Twin Guesthouses en de oude paardenstal